Het kantoor

Over mij en het kantoor

Op deze plek wil ik graag iets vertellen over mezelf en over het kantoor.

Het kantoor is in september 2021 begonnen maar ik ben al in 1994 advocaat geworden. Vanaf die tijd heb ik adviezen gegeven en procedures gevoerd over de arbeidsongeschiktheidswetten. De regelingen waren toen nog heel anders en het UWV bestond nog niet maar de combinatie van juridische en medische vraagstukken heeft mij altijd aangesproken. Inmiddels heb ik een brede ervaring en kennis opgebouwd die ik zowel inzet voor particulieren als voor bedrijven.

Met dit nieuwe kantoor heb ik de keuze gemaakt alleen nog maar arbeidsongeschiktheidszaken te doen. Ik geloof erg in de kracht van specialisatie: naar mijn mening kun je alleen dan je cliënten écht goed helpen. Ik weet hoe ik een zaak moet aanpakken om de kans op succes zo groot mogelijk te maken. Natuurlijk kan niet iedere zaak gewonnen worden maar aan het einde moet mijn cliënt wel het gevoel hebben dat we er alles aan hebben gedaan. Dat de cliënt en ik de zaak samen doen is voor mij ook essentieel; ik heb de input van de cliënt nodig want een dossier is nooit alleen juridisch of medisch.

Door gespecialiseerd te werken kan ik efficiënt werken en is het mogelijk dat ik die gespecialiseerde rechtshulp ook kan bieden aan mensen met een smalle beurs. Dat is voor mij altijd een van de drijfveren voor mijn werk geweest.

Als u meer wilt weten hoe ik u zou kunnen helpen kunt u altijd vrijblijvend bellen (dus zonder dat u daar meteen voor hoeft te betalen). We kunnen dan bekijken of het zin heeft een afspraak te maken voor een gesprek (dat trouwens ook online kan).

Hopelijk weet u door bovenstaande iets meer over mij en mijn kantoor. Ik praat er graag verder met u over!